• За нас
 • Приватна колекција
 • Наши Услуги
 • За нас

  Астибо Фешн Груп, е компанија која работи според принципите на врвните модели за менаџирање со квалитет во делот на производство на облека.  Застапувајќи ги најпрестижните производители од земјата, со големо искуство, Астибо Фешн Груп нуди логистика која обзбедува константно и кавлитетно производство, со кратки термини на изработка, брза испорака и конкурентни цени. Квалитетниот менаџмент, познавањето на интернационланите пазари и посветеноста кон најсложените барања на купувачите, ја прават Астибо Фешн Груп водечка компанија во делот на организација и менаџирање на пороизводство на облека.

  Секој од поединечните оддели кои функционираат во склоп на Астибо Фешн Груп нудат високо професионални услуги во делот на царинењето, подготовката на налозите, креативни решенија за изготвување на шаблони и колекции, организацијата и контролата на поризводството, како и во делот на доработката на готов производ.

  Покрај понудата на стандардните услуги, во 2010 година за прв пат е промовиран и брендот ‘‘АФГ‘‘, кој неколку години по ред успешно се претставува на Европските модни саеми. 

 • Приватна колекција

  Брендот „АФГ„  за прв пат се појавува во 2010 гoдина. Наменет е за жени кои што имаат личен стил и елеганција, но истовремено се грижат за квалитетот и конфорот. Модата е во нашите гени, па поради тоа колекцијата на АФГ ви нуди висок квалитет полн со изненадување!

  АФГ се стреми кон перфекција во изработката и дизајнот видливо преку   постојаното исфрлање на нови беспрекорни креации и континуираната изработка на две колекции годишно, што се должи на постоењето на квалитетен дизајнерски кадар и  редовното присуство на евроските модни случувања.

  Работиме и размислуваме интелегентно и иновативно и отворени сме за соработка со сите дизајнери кои се заинтересирани за изготвување на нивните приватни колекции.

 • Наши Услуги

  Астибо Фешн Груп е Вашиот партнер кој што го менаџира производството на облека во Македонија.  Подршката која што ја нудиме на нашите клиенти започнува од процесот на изнаогање транспортно решение, изготвување на царински документи, изготвување на мустри и колекции, производство на налози и испорака на истите.

  Постоиме за Вас, како можеме да Ви помогнеме?

  Преку креирање колекции, производство на најразлични видови облека, почнувајки од кошули и блузи, преку здолништа и панталони, јакни и палта, фустани, ние сме во состојба да Ви понудиме  решение креирано специјално за вашите потреби.

 • За нас
 • Приватна колекција
 • Наши Услуги