• Кариера

    Нашата корпоративна култура е неформална, но ориентирана кон перформансот и се базира на тимска работа и отворени комуникации, со прецизно зададени цели.
    Постојано бараме талентирани и амбициозни креативци кои што сакаат да работат во текстилната индустрија!

    Инспиративната работна средина ќе ви помогне да и понатаму ги усовршувате вашите квалитети, да растете и се развивате преку многубројните тренинзи и семинари кои што ги нудиме.

    Доколку сте добри во превземање на индивидуална одговорност и ја делите нашата пасија за мода, ние ви нудиме примамлива кариера!

    Пратете го вашето CV на: contact@afg.com.mk